Am ajuns acasa si asa cum am promis ofer cateva informatii si detalii:
1. Informatii despre zona. - adresă: Bulevardul 1 Decembrie 1918 250, Târgu Mureș 540447 (vis a vis de Dedeman)
- in imediata apropiere, la 5 minute de mers pe jos este Carrefour, iar la cca 8 minute de mers pe jos este un mall.
- pana in zona centrala: cca 15 minute cu masina.
2. Parcare. Hotelul dispune de o parcare exterioara si una interioara. Locuri par suficiente, dar daca toata lumea vine cu masina, o sa fie un pic mai greu cu parcarea.
3. Repartizarea pe camere va fi facuta incepand cu ora 14:00, vom fi prezenti atat eu cat si Samiza + 2-3 voluntare din randul participantilor. La sosire veti fi directionati catre camere si veti primi informatiile legate de locatie. Tot atunci se face
repartizarea la mese, functie de preferintele exprimate (cate 8 persoane la o masa). Pentru room-matching vom folosi optiunile comunicate de voi aici pe forum, sau transmise agentiei.
4. Programul de restaurant&entertaiment al fiecarei zile30 decembrie 2025. Cina de tip bufet se serveste in salonul mare intre orele 20:00 - 22:30. Accesul la sala se face prin exterior, sunt cca 30 m intre iesirea din receptie si sala. DJ-ul va fi prezent la ora 19:00, la 20:00 incepe si petrecerea. Ora finala, de inchidere este 02:00.
31 decembrie 2025. Mic dejun: ora 08:00 - 11:00, la Restaurantul Grill (pasarela). Accesul se face de la etajul 1 al hotelului.
Cina festiva de Revelion. Se desfasoara in sala mare. Intre 19:00 si 19:30 veti fi asteptati cu sampanie de mine si echipa de primire. Servirea este asa cum am anuntat de tip bufet atat la mancare cat si la bauturi si candy. Ora de inchidere: 05:00. DJ-ul va fi prezent pe toata perioada de desfasurare a evenimentului.
01 ianuarie 2026.Stand de cafea. Cei matinali pot servi incepand cu 08:30 cafea la Restaurantul Grill - pasarela.
11:00 - 13:00 brunch
incepand cu ora 19:00 cina festiva tip bufet la petrecerea Color Explosion/Single Color Party (toata lumea va fi imbracata intr-o singura culoare - exceptand alb si negru). Ora de inchidere a petrecerii: 02:00. Sala festiva.
02 ianuarie 2026Mic dejun 08:30 - 10:30.
O sa primim meniurile in 2-3 zile. Imediat ce la avem, le postam aici pe forum. 5. SPAIn camere veti gasi halate de baie si papuci de unica folosinta, iar la intrarea in centrul SPA o sa primiti prosop de baie. Recomandarea mea este sa aveti slapi de baie, este mai comod. Nu uitati costumul de baie.
- program de functionare SPA pt fiecare zi in parte:
30 decembrie - 10:00 - 21:00
31 decembrie 10:00 - 18:00
01 ianuarie 12:00 - 21:00
02 ianuarie 09:00 - 21:00
- posibilitatea/programare servicii masaj (contracost). Locatia o sa ne puna la dispozitie 3 maseuze, nici putin, nici mult. Daca doriti sa beneficiati de servicii de masaj, trebuie sa va faceti programari, de recomandat inca de acum. Cu siguranta ca ajunsi acolo nu o sa mai gasiti ore libere. Numarul de telefon la care se fac programari: +40-730-000-999
Am facut o fotografie a tipurilor de masaje si tarifele aferente. Se achita direct acolo.

6.
Posibilitatea de prelungire cu inca o noapte - extranightPentru cei care doresc sa mai petreaca o noapte suplimentara, vor trebui sa ne anunte si sa achite la sosire - la receptie - un tarif de 90 euro/camera. Acesta include cazarea a doua persoane, mic dejun si intrare gratuita la SPA. Pentru rezervarea in regim single: 80 euro/persoana.
7. Pentru cei care doresc sa serveasca impreuna cu mine si Samiza
masa de pranz in 31 decembrie. Restaurantele hotelului vor fi inchise, exista doar optiunea celor care vor functiona in mall (nu stiu ce program vor avea). Noi am fost astazi la Laci Csarda, un local traditional foarte apreciat in oras. Am discutat cu sefa de sala si urmeaza sa ne rezerve atatea locuri cate optiuni primim din partea noastra. Nu exista posibilitatea de meniu a la carte, avand in vedere ca cel mai probabil vom fi ca in fiecare an, mai mult de jumatate, adica minim-minim 50.
Urmeaza sa ma uit in seara aceasta pe meniul primit si sa aleg 2 variante, pe care o sa vi le transmit maine, in Email-ul care o sa cuprinda mai multe intrebari.
Pana la Laci dunt 15 minute de mers cu masina. Au o parcare mica in curte, dar recomandam sa nu luati masinile ci sa folositi UBER cu precomanda. Grupati-va cate 3, faceti pre-comanda pentru ora 12:45, la 13:00 suntem asteptati acolo.
Maine dupa amiaza o sa primiti fiecare
un Email ce contine urmatoarele intrebari:- daca aveti deja optiunea cu cine o sa stati in camera - asteptam sa ne informati cat mai urgent
- daca exista deja grupari la mesele de restaurant - asteptam sa ne comunicati
- daca doriti sa va rezervam masa si meniu de pranz la Laci Csarda
- daca doriti sa mai stati o noapte suplimentara
- daca doriti sa faceti parte din grupul de whatsapp al evenimentului
Asteptam raspunsurile pana duminica seara, urmeaza apoi sa centralizam si sa transmitem mai departe.
IMPORTANT. Va anuntam ca incepand cu data de astazi 16 decembrie, NU SE MAI POT FACE RENUNTARI CU SCHIMB DE LOCURI. S-a inchis lista, acum se lucreaza nominal, deci nu mai sunt posibile inlocuiri. Am blocat acest topic pana maine, pentru ca anuntul meu sa fie cat mai vizibil. Maine, imediat dupa ce o sa va transmit Email-ul, am sa redeschid acest topic.